Loading

De verhalen van deze week variëren van filosofische gespiering over de efficiëntie van moderne persen, tot verhoogde plaat sales sign-posten van het herstel van de industrie, plus nieuwe printers in India en nieuwe papierregeling in Saudia Arabia, en een label oplossing voor de Cannabis bedrijf..

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 16 augustus 2021

We beginnen deze week met een doordachte redactie van Business afdrukken prijzen van de drukkerij, waarin wordt gesteld dat printers beter zouden doen om complexe toegevoegde banen te nemen die creativiteit en vaardigheid vereisen in plaats van de meest productieve persen te kopen alleen maar om concurrenten op prijs te jagen.

Ondertussen Printweek schrijft dat een lokale mijlpaal in Watford, de 1930-tijdperk Art Deco stijl Sun Clock Tower, is gered van de sloop. Het gebouw is al die resten van Sun Printers, op een bepaald moment een grote Britse tijdschriftenprinter. De toren werd gebouwd om water uit een artesiaanse bron te halen.

Ook uit het Verenigd Koninkrijk, Digitale printer rapporten dat LG Davis, die een vloot van Xerox printers en levert print en branded office-producten, heeft verworven een lokale printer, Positieve Print-beide bedrijven gevestigd in Birmingham. Dit is de zevende overname van LG Davis in zes jaar.

Er is een vrolijk verhaal van Print21 In Australië merkt zowel Kodak als Fujifilm een toename van de offsetplaatverkoop wereldwijd als de industrie terugkaatsen van de pandemie. Het verhaal wijst erop dat hoewel Australië nog steeds in de greep van de crisis van de Covid, sommige printers hebben besteld nieuwe persen.

Echter, Print21 Ook berichten dat Australië's 6500 sportclubs hebben met succes gelobbyd de regering voor het recht om over te schakelen naar digitale en om de wettelijke verplichting om te communiceren AGM en andere kennisgevingen aan hun 15 miljoen leden via print, die dreigt een aantal reguliere afdruktaken.

Nog steeds in Australië, Sprinter schrijft dat Quality Press, gevestigd in een voorstad van Perth, heeft een upgrade van zijn 12-jarige HP Indigo 5500 naar een Indigo 7K pers-de eerste in West-Australië-zowel om te profiteren van de snellere snelheid en te kunnen draaien dikker en meer gevarieerd substraten.

ME-printer heeft een verhaal over de Saudische regering met goedkeuring van een reeks van technische voorschriften van toepassing op alle papier en kartonnen producten, met inbegrip van grafische papier, krantenpapier, weefsel en industriële papieren, maar niet voedsel-contact papieren en achtergronden. Deze voorschriften hebben betrekking op de fysische, chemische en ecologische eigenschappen van de producten op het gebied van recycling.

Canon India, volgens Indian Printer en Publisher , heeft aangekondigd twee nieuwe reeks van printers, met inbegrip van de ImagePress C10010VP en C9010VP productie printers, en de ImagePrograf TZ5300 en TX5410 wide formaat CAD-printers. Het artikel citeert verklaringen van Canon India dat deze nieuwe producten klanten zullen helpen om verder te gaan dan de problemen van de pandemie.

Indian Printer en Publisher heeft ook een verhaal over Fujifilm India, dat gisteren de World Photography Day heeft gemarkeerd door officieel zijn eerste ervaringscentrum te openen in het Museo Camera Center voor de Fotografische Kunst in Gurugram in de noordelijke staat Haryana. Het centrum zal worden gebruikt om consumenten nieuwe fotografie vaardigheden te leren.

Afrika afdrukken heeft een lijst van redenen waarom mensen de komende Graphics Print and Sign Live Demo expo zouden moeten bezoeken in oktober in Johannesburg, Zuid-Afrika. De show omvat een brede mix van print uit commercieel en breed formaat om etiketten en korte run verpakking en kleding.

Tenslotte, zodat lezers het weekend kunnen beginnen op een hoge, de Canadese titel Grafische Kunstmedia meldt dat Lexjet, gevestigd in Florida, USA, een in-house digitale labelprinter en snijplotter heeft gelanceerd om cannabismerken toe te laten om af te drukken en te sterven-snijd etiketten op-vraag, waardoor het risico van labels die naar pot gaan, wordt geëlimineerd als gevolg van voortdurend veranderende cannabis voorschriften.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue September 21st

The peak performance pr...

INKISH covers the event, and can't wait to meet the industry is this maybe first physical event in Europe :-)

Mon September 20th

“pulp friction” the pri...

“Pulp friction” the shortage of paper pulp

The hard work introduci...

Both companies will need to survive the judgment from the market and their future products

Sat September 18th

Great animations & cust...

Compliments to Müller Martini for the effort put into the event. The videos and the 3D animations are great!

Fri September 17th

There’s good news on th...

What The Papers Say · Week of September 13th · By Nessan Cleary

Inkjet test platform

The Inkjet Test Platform is designed to test different print components and materials used in a digital inkjet system

Thu September 16th

A hero or a villain?

Sheikh Ahmed Yamani played an unparalleled role in events 45 years ago that inadvertently rocked and changed the printing industry forever.

Tue September 14th

Hybrid software deliver...

I find the Hybrid presentations great (except for the music), and having easy access without too much hassle is great!

Mon September 13th

Recruitment problems in...

And then I met Rita....

Design'n'buy launches t...

Keeping up as the leading online web-to-print solution provider, Design’N’Buy is proud to announce the launch of the new version of its All-...