Loading

JE BENT NOOIT IN DE STEEK ALS JE GEEN ANTWOORDEN VINDT!

Op editor Morten B. Reitoft

Ten eerste, een disclaimer: we werken aan een nieuwe dienst die binnenkort zal worden gepubliceerd onder de naam "Antwoorden". Dit artikel gaat niet over onze nieuwe dienst, maar zal je laten zien waarom we geloven dat we allemaal meer en betere antwoorden nodig hebben!

De wereld is aan het veranderen, niet alleen vanwege de pandemie, maar ook vanwege de manier waarop we informatie krijgen over zaken, trends, mensen en technologie. Voor het internet vertrouwden we op bezoeken van vertegenwoordigers, brochures, witboeken, handelsmedia, tradeshows, etc. Met de pandemie werd het duidelijk dat het bedrijf moet doorgaan, en webinars, zooms, en nieuwe middelen geduwd om een trend al in uitvoering.

Gisteren sprak ik met Marketing Manager Francois Martín van BOBST, en zoals hij zei-het hele inkoopproces is veranderd. PSPs en converters bezoeken geen tradeshows om te beslissen over wat te kopen. Op zijn best, tradeshows werden gebruikt om een reeds besloten overname bevestigen-en, natuurlijk, het kan niet anders. We kunnen kijken naar onszelf-we gaan niet naar een auto tradeshow te kiezen voor een auto. We kunnen er gaan voor inspiratie en plezier, en als we naar de auto dealer, hebben we al onderzocht en kort vermeld de voertuigen die we willen proberen voordat swingende de creditcard!

Echter, PSPs nog steeds moeten weten over de technologie zelf, en we weten dat met de conversiecijfers in het lagere één cijfer, velen zijn achtergelaten in een soort van vacuüm.

In de verkoop-en marketing, verwijzen we naar de lead generatie of trechters. Het probleem is echter dat aanzienlijke investeringen een lange beslissingstijd hebben, en daarom kijken veel bedrijven naar marketing die nogal kortziend op de markt is.

Velen verwijzen vaak naar 'de laag hangende fruit', en zo aantrekkelijk is dit (en gemakkelijker), het vermindert het potentieel dramatisch, naar mijn mening!

Dus wat maakt de PSP's terughoudend om te investeren? Sindsdien is er geen enkel antwoord op deze vraag. Het kan alles zijn van het begrijpen van de technologie, de markt, de business modellen, de financiering, de toepassingen-nogal een mondvol te verteren, en met minder tradeshows, waar je kon bladeren in je eigen tempo, met handelsmedia, dat zelden de technologie. Een hectische dag op het werk webinars en online live evenementen zijn waarschijnlijk niet zo aantrekkelijk!

We hebben al enige tijd een nieuwe oplossing ontwikkeld die we 'Antwoorden' noemen en we zijn oud om jullie te laten zien wat het is-maar stel je het volgende voor:

Wij identificeren de tien meest essentiële obstakels die u ervaart in uw beslissing om uit nieuwsgierigheid naar een zakelijke kans te zien! Nu, INKISH ontwikkelt inhoud met betrekking tot deze vragen van leveranciers, PSPs, en de industrie specialisten. We bieden zelfs een-op-een-sessies met betrekking tot de algemene onderwerpen, en 'Antwoorden' zal zijn eigen editor/specialist hebben.

Zie dit als een leerplatform waar PSPs gratis kunnen raadplegen met de industrie specialisten, leren over de dingen geïdentificeerd als een obstakel, en, natuurlijk, geven u de informatie die nodig is om vooruitgang in toekomstige investeringen meer verlicht.

'Antwoorden' maakt deel uit van onze 'Leer met ons,' en we zijn er zeker van dat jullie dit spannende en educatief vinden. We zijn plannen webinars in 2022 ook, en ik kan vertellen dat de zes onderwerpen die we van plan zijn zijn Workflow/Automation, Sales & Marketing, Web-to-Print, Financiering, Inkjet, en Prijzen. Onderwerpen waar veel mensen in geïnteresseerd zijn.

'Leren met ons' is 100% gratis voor zowel deelnemers als verkopers. We zullen specialisten blijven uitnodigen als sprekers die we betalen om hun kennis en inzichten te delen. We delen ook geen namen/emails/bedrijfsnamen met een.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Mon August 15th

No thanks to the future

Every time new technology is introduced, we should ask ourselves whether we really want this technology in the heads of our kids!

Fri August 12th

Esko acquires tilia lab...

We hope ESKO will treasure Tilia Labs and recognize the amazing achievements the company has done in a short time. Congratulations to both!

Tue August 9th

Productivity vs. creati...

Creative services allow printers to be chosen for value rather than price

Mon August 8th

Girls who print plants ...

Join us at America's Print Show or via Zoom for a panel discussion about planting seeds for the future of print business.

Sun August 7th

Amazon style as brick '...

Amazon Style has a retail shoping experience. Is there anything new and exciting?

Wed August 3rd

Better late than never:...

Taktiful, the digital embellishment sales & marketing aces, to exhibit at America’s Print Show.

Mon July 18th

Print is alive! alive!

Print is now a mature industry. Demand destruction is likely over and business is stable

Sun July 17th

Can this oil rig be dev...

Most people will probably say 'no', but why? We never question when print vendors claim their machines to be CO2 neutral?

Thu July 14th

Trust + truth = wom

Customer video testimonials reveal the true value of a product or service through WOM

Sat July 9th

What is good marketing?

At the last general election in Denmark, a politician decided to advertise on Pornhub...