Loading

JE BENT NOOIT IN DE STEEK ALS JE GEEN ANTWOORDEN VINDT!

Op editor Morten B. Reitoft

Ten eerste, een disclaimer: we werken aan een nieuwe dienst die binnenkort zal worden gepubliceerd onder de naam "Antwoorden". Dit artikel gaat niet over onze nieuwe dienst, maar zal je laten zien waarom we geloven dat we allemaal meer en betere antwoorden nodig hebben!

De wereld is aan het veranderen, niet alleen vanwege de pandemie, maar ook vanwege de manier waarop we informatie krijgen over zaken, trends, mensen en technologie. Voor het internet vertrouwden we op bezoeken van vertegenwoordigers, brochures, witboeken, handelsmedia, tradeshows, etc. Met de pandemie werd het duidelijk dat het bedrijf moet doorgaan, en webinars, zooms, en nieuwe middelen geduwd om een trend al in uitvoering.

Gisteren sprak ik met Marketing Manager Francois Martín van BOBST, en zoals hij zei-het hele inkoopproces is veranderd. PSPs en converters bezoeken geen tradeshows om te beslissen over wat te kopen. Op zijn best, tradeshows werden gebruikt om een reeds besloten overname bevestigen-en, natuurlijk, het kan niet anders. We kunnen kijken naar onszelf-we gaan niet naar een auto tradeshow te kiezen voor een auto. We kunnen er gaan voor inspiratie en plezier, en als we naar de auto dealer, hebben we al onderzocht en kort vermeld de voertuigen die we willen proberen voordat swingende de creditcard!

Echter, PSPs nog steeds moeten weten over de technologie zelf, en we weten dat met de conversiecijfers in het lagere één cijfer, velen zijn achtergelaten in een soort van vacuüm.

In de verkoop-en marketing, verwijzen we naar de lead generatie of trechters. Het probleem is echter dat aanzienlijke investeringen een lange beslissingstijd hebben, en daarom kijken veel bedrijven naar marketing die nogal kortziend op de markt is.

Velen verwijzen vaak naar 'de laag hangende fruit', en zo aantrekkelijk is dit (en gemakkelijker), het vermindert het potentieel dramatisch, naar mijn mening!

Dus wat maakt de PSP's terughoudend om te investeren? Sindsdien is er geen enkel antwoord op deze vraag. Het kan alles zijn van het begrijpen van de technologie, de markt, de business modellen, de financiering, de toepassingen-nogal een mondvol te verteren, en met minder tradeshows, waar je kon bladeren in je eigen tempo, met handelsmedia, dat zelden de technologie. Een hectische dag op het werk webinars en online live evenementen zijn waarschijnlijk niet zo aantrekkelijk!

We hebben al enige tijd een nieuwe oplossing ontwikkeld die we 'Antwoorden' noemen en we zijn oud om jullie te laten zien wat het is-maar stel je het volgende voor:

Wij identificeren de tien meest essentiële obstakels die u ervaart in uw beslissing om uit nieuwsgierigheid naar een zakelijke kans te zien! Nu, INKISH ontwikkelt inhoud met betrekking tot deze vragen van leveranciers, PSPs, en de industrie specialisten. We bieden zelfs een-op-een-sessies met betrekking tot de algemene onderwerpen, en 'Antwoorden' zal zijn eigen editor/specialist hebben.

Zie dit als een leerplatform waar PSPs gratis kunnen raadplegen met de industrie specialisten, leren over de dingen geïdentificeerd als een obstakel, en, natuurlijk, geven u de informatie die nodig is om vooruitgang in toekomstige investeringen meer verlicht.

'Antwoorden' maakt deel uit van onze 'Leer met ons,' en we zijn er zeker van dat jullie dit spannende en educatief vinden. We zijn plannen webinars in 2022 ook, en ik kan vertellen dat de zes onderwerpen die we van plan zijn zijn Workflow/Automation, Sales & Marketing, Web-to-Print, Financiering, Inkjet, en Prijzen. Onderwerpen waar veel mensen in geïnteresseerd zijn.

'Leren met ons' is 100% gratis voor zowel deelnemers als verkopers. We zullen specialisten blijven uitnodigen als sprekers die we betalen om hun kennis en inzichten te delen. We delen ook geen namen/emails/bedrijfsnamen met een.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue September 21st

The peak performance pr...

INKISH covers the event, and can't wait to meet the industry is this maybe first physical event in Europe :-)

Mon September 20th

“pulp friction” the pri...

“Pulp friction” the shortage of paper pulp

The hard work introduci...

Both companies will need to survive the judgment from the market and their future products

Sat September 18th

Great animations & cust...

Compliments to Müller Martini for the effort put into the event. The videos and the 3D animations are great!

Fri September 17th

There’s good news on th...

What The Papers Say · Week of September 13th · By Nessan Cleary

Inkjet test platform

The Inkjet Test Platform is designed to test different print components and materials used in a digital inkjet system

Thu September 16th

A hero or a villain?

Sheikh Ahmed Yamani played an unparalleled role in events 45 years ago that inadvertently rocked and changed the printing industry forever.

Tue September 14th

Hybrid software deliver...

I find the Hybrid presentations great (except for the music), and having easy access without too much hassle is great!

Mon September 13th

Recruitment problems in...

And then I met Rita....

Design'n'buy launches t...

Keeping up as the leading online web-to-print solution provider, Design’N’Buy is proud to announce the launch of the new version of its All-...