Loading

Er is goed nieuws over de toekomst van tijdschriften, zorgen over papierproductie in India, en tekenen dat bedrijven in alle regio's denken over investeren in digitale print.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 13 september 2021

Business afdrukken , gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, heeft een interessant rapport uit een witboek 'Media's Future in a post Covid World' geproduceerd door UPM en Fipp, de International Federation of magazine Publishers, die suggereert dat consumenten bereid zijn om meer te betalen voor een betere kwaliteit tijdschriften, minder vaak gepubliceerd, maar met meer pagina's.

Volgens Printweek De Britse veiligheidsdruilgroep De La Rue is van plan om haar Maltese faciliteit te verdubbelen, waardoor ongeveer 100 nieuwe banen worden gecreëerd en het de grootste locatie binnen de groep wordt gemaakt voor het produceren van bankbiljetten. Dit komt slechts negen maanden nadat de onderneming op haar Gateshead-site in het Verenigd Koninkrijk de valutadruk heeft gestaakt.

Printweek India heeft een verhaal uit Uttar Pradesh waar een tekort aan kolen is van invloed op ongeveer 35 lokale papierfabrieken die op kolen gebaseerde stroomopwekking hebben en die misschien binnen enkele weken moeten worden stilgelegd. Dit is het gevolg van het feit dat het ministerie van steenkool prioriteit geeft aan de levering van steenkool aan thermische centrales.

Indian Printer en Publisher rapporten dat Monotech Systems, gevestigd in Chennai, heeft bijgewerkt zijn UV-LED Pixeljet MiniRTR, een 1.8m breed formaat rol te rollen printer, die nu gebruikt Ricoh industriële kwaliteit printheads. Het is gericht op de bewegwijzende en interieur decor markten en drukt CMYK met opties voor witte en duidelijke inkt.

ME-printer schrijft dat Xerox Emirates een strategisch partnerschap met Kodak Alaris is aangegaan om een nieuwe generatie van documentafvangtechnologieën en geavanceerde papierloze diensten in te voeren op de bredere UAE-markt. Deze chimes met de UAE-regering's push voor technologische oplossingen met inbegrip van papierloos in de hele Emirates ' business eco-systeem.

Print21 rapporten dat de ASX Australian Securities Exchange is van plan om meer digitale communicatie dit jaar, die waarschijnlijk zal leiden tot minder gedrukte mailings en zal slecht nieuws voor print en mail huizen die betrokken zijn bij de handel. Dit omvat 100 ton verklaringen, verdienen ASX $24m per jaar.

De Canadese titel Afdrukactie schrijft dat Print Panther, gevestigd in Ontario, een Gold Award won bij de Foil and Speciality Effects Association jaarlijkse prijzen voor zijn werk in het produceren van de 'Konica Minolta Extreme Digital Guide', gedrukt op een KM1e en afgewerkt met een MGI JetVarnish 3DS en iFoil S.

Nog steeds in Canada, Afdrukactie heeft ook een verhaal over Cober Solutions, een 100 jaar oude familie run print business gevestigd in Ontario, die is uit te breiden met twee HP Indigo 100K Digitale Presses en HP Site Flow voor data management en workflow automatisering om het te helpen met meer korte run werk.

Afrika afdrukken schrijft dat Kyocera Document Solutions Zuid-Afrika zal pronken met zijn TASKalfa Pro 15000c high-speed productie inkjet kleurenprinter in oktober op het land's Graphics, Print and Sign Live Demo expo. Blijkbaar Zuid-Afrikaanse bedrijven zijn op zoek naar digitale print om de veiligheid te verbeteren en om te gaan met kortere runs.

Ten slotte, Etiketten en etikettering merkt op dat het verpakkingsbedrijf DS Smith € 7,5 miljoen heeft geïnvesteerd om de anaerobe behandelingsinstallatie in de papierfabriek van Rouen in het noorden van Frankrijk uit te breiden. Dit proces, dat micro-organismen gebruikt om biogas te creëren, betekent dat de site al zijn afvalwater kan gebruiken om groene energie te genereren.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Fri November 25th

Japanese print excellen...

Print Samples blowing my mind away - totally cool!

Thu November 24th

Robots and quite a few ...

IGAS 2022 barely opened its doors before we noticed new significant products in the market. Here is our first view!

Inkish at igas, tokyo, ...

It's great to be back in Japan, and we are now ready to cover IGAS for the first time. Check in with us frequently during the next days!

Mon November 14th

Strategic factory’s end...

Ultimate TechnoGraphics, EPMS and ASI showcase end-to-end print workflow automation through a live use case featuring Strategic Factory.

Fri November 11th

Sg360° leans on ultimat...

Ultimate TechnoGraphics, leader in imposition and finishing automation software, is proud to work with SG360°.

Wed November 2nd

Manroland at work with ...

Ambitious plans, new investments, and a loyal customer base, Keystone Paper & Box are confident going forward.

Tue November 1st

Are new inkjet devices ...

Can you imagine any vendor not believing so much in their latest iterations that they wouldn't use phrases like game-changers?

Sat October 29th

Adobe 2000

Forecasting the future of print manufacturing requires creativity

Thu October 20th

Xplor breakfast meeting...

According to Nathan Safran, service providers turn to vendors for guidance regarding improving their workflow.

Mon October 17th

Printing united - live ...

Bookmark this page and get updates about PRINTING United as they are happening...