Loading

Van een 4-daagse week in Schotland tot de voortdurende beperkingen in Australië, plus pizza dozen in Italië en plastic recycling in Zuid-Afrika.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 26 juli 2021

PrintWeek rapporten dat de UPAC-verpakkingsgroep, gevestigd in Glasgow in Schotland, haar 62 medewerkers verplaatst naar een vierdaagse werkweek om hun werk/levensbalans te verbeteren na een recente studie. Het bedrijf zal nog steeds vijf dagen per week open zijn en iedereen houdt hun huidige salaris en voordelen.

Printweek India schrijft dat Umang Singhal is aangesteld als het hoofd van ColorJet's India Signage Business. Tot voor kort, Singhal, die meer dan 22 jaar ervaring heeft, leidde Ricoh India's productie afdrukken divisie. Hij zal vervangen Deborshi Paul Choudhury die nu zal helpen bij het uitbreiden van de internationale business van ColorJet.

Indian Printer en Publisher "De Vereniging van Offset Printers" heeft een memorandum van overeenstemming met de universiteit van Kurukshetra ondertekend om de communicatie en de samenwerking tussen beide instellingen op te zetten ten einde het onderwijs in de drukkerij-en verpakkingssector te bevorderen. De vice-kanselier van de universiteit merkt op dat dergelijke regelingen bijdragen tot een verbetering van het zelfredzaamheid van India.

ME-printer rapporten dat RAK National Printing Press, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, de eerste Xerox Baltoro HF ter wereld heeft geïnstalleerd om compleet met Xerox's Color Accelerator te komen als onderdeel van een plan om afval te verminderen en de kosten te verlagen en meer werk te migreren van verschuiving naar digitaal.

Inkjet Insight , gebaseerd in de VS, heeft gekeken naar het effect dat de pandemie heeft gehad op het gebruik van inkjetprinten voor de boekenmarkt, waarbij wordt opgemerkt dat gedrukte boekvolumes met ongeveer 5 procent zijn gegroeid in Europa en de VS. Het verhaal heeft betrekking op verschillende factoren, van de groei van online bestellen onder druk op bestaande supply chains.

Uit Australië, Print 21 biedt advies aan drukkers over de manier waarop de strenge richtlijnen kunnen worden aangepakt, nu de lockdown in sommige gebieden is versoepelend, en waarschuwt dat de politie in Nieuw-Zuid-Wales nu bedrijven kan sluiten die zich niet aan de regels houden, die variëren van één regio tot de volgende.

Elders, Print 21 schrijft dat Fred Soar, managing director van Soar Print, is genoemd als de volgende voorzitter van de 113-jarige Nieuw-Zeelandse drukkerij PrintNZ, met Jill Cowling, CEO van Blue Star, en Morgan John, GM bij Spicers, ook lid van het bestuur.

Canadees tijdschrift Afdrukactie rapporten dat MPI Print, gevestigd in Mississauga in Ontario, Canada, heeft een nieuwe KBA 215 dual-line web pers geïnstalleerd om beter te bedienen klanten met een hoog volume eisen door het aanbieden van snellere printsnelheden en lagere kosten. De nieuwe pers vervangt een oudere Mitsubishi web pers.

Uit Italië, Converter en Cartotecnica heeft een verhaal over Liner Italia International, die pizza dozen produceert. Het bedrijf heeft net een tweede 4-kleuren Chroma EVO 1700 pers geïnstalleerd plus een Bobst-kotter bij haar Ceriano Laghetto faciliteit, in de buurt van Milaan, Italië, om zijn productie uit te breiden en deze markt te consolideren.

Inktwereld 3M investeert in TPG Rise Climate, een investeringsfonds dat zich richt op projecten die de duurzaamheid verbeteren, zoals schone energie en transport om de gevolgen van klimaatverandering te beperken. Deze chimes met een eerdere verklaring van 3M dat het zal investeren in haar eigen faciliteiten om hun ecologische voetafdruk te verbeteren.

Het Gapp magazine schrijft dat de Zuid-Afrikaanse Plastics Recycling Organisation-SAPRO-is het uitnodigen van gegevens aan de 2021 Best gerecycleerd Plastic Product van het Jaar Awards. De concurrentie is erop gericht de vraag naar plastic recycleren te laten groeien en om het idee van lokaal geproduceerde gerecycleerde kunststof producten meer aanvaardbaar te maken.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue September 21st

The peak performance pr...

INKISH covers the event, and can't wait to meet the industry is this maybe first physical event in Europe :-)

Mon September 20th

“pulp friction” the pri...

“Pulp friction” the shortage of paper pulp

The hard work introduci...

Both companies will need to survive the judgment from the market and their future products

Sat September 18th

Great animations & cust...

Compliments to Müller Martini for the effort put into the event. The videos and the 3D animations are great!

Fri September 17th

There’s good news on th...

What The Papers Say · Week of September 13th · By Nessan Cleary

Inkjet test platform

The Inkjet Test Platform is designed to test different print components and materials used in a digital inkjet system

Thu September 16th

A hero or a villain?

Sheikh Ahmed Yamani played an unparalleled role in events 45 years ago that inadvertently rocked and changed the printing industry forever.

Tue September 14th

Hybrid software deliver...

I find the Hybrid presentations great (except for the music), and having easy access without too much hassle is great!

Mon September 13th

Recruitment problems in...

And then I met Rita....

Design'n'buy launches t...

Keeping up as the leading online web-to-print solution provider, Design’N’Buy is proud to announce the launch of the new version of its All-...