Loading

De verhalen van deze week tonen groeiende belangstelling voor het ontwikkelen van duurzame verpakkingsoplossingen uit alle regio's plus de aanhoudende effecten van de pandemie en de aanhoudende gevolgen van het NSO-spioneringsschandaal.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 2 augustus 2021

Business afdrukken heeft een interessante eigenschap op de packvertising concept, waar de merken beter gebruik maken van hun verpakking te communiceren marketing berichten. De trend speelt direct naar de sterke punten van digitaal printen, en zou kunnen helpen stimuleren het nemen van de verpakking. Het is een goed onderzocht verhaal met uitleg van een aantal experts.

Verblijf in het Verenigd Koninkrijk, FlexoTech schrijft dat de Greencore Group, die het gemak voedsel maakt, samen met de supermarkten van Co-op en Sainsbury een plastic-gratis recycleerbare sandwich-verpakking ter beschikking heeft. De verpakking is ontwikkeld met ProAmpac en moet dezelfde houdbaarheid mogelijk maken als voor de huidige oplossingen.

Uit de VS, Inktwereld meldt dat Amcor is van plan om $10 miljoen te investeren in de Michigan State University School of Packaging om te helpen bij het financieren van de volgende generatie van verantwoordelijke verpakkingsdeskundigen. Dit omvat het creëren van een Endowed Chair of Packaging Sustainability voor verder onderzoek en innovatie op dit gebied.

Uit Zuid-Afrika, het Gapp magazine meldt dat de ALPLA-groep, die kunststof verpakkingen produceert en recyclet, in Durban Verigreen Packaging heeft verworven, die gespecialiseerd is in flessen en flessen voor smeermiddelen zoals motorolie. Dit versterkt de voetafdruk van ALPLA in de regio, die reeds in 2017 PET-fabrikant Boxmore Packaging heeft verworven.

Etiketten en etikettering schrijft dat de Duitse fabrikant Herma een interessant etiket heeft ontwikkeld, HermaSilphie, dat gebruik maakt van vezels van de Silphium perfoliatum plant, algemeen bekend als een bekerplant, die ongeveer 35 procent van het label voorraad, maar kan tot de helft van de grondstof in de toekomst.

Etiketten en etikettering Dit geldt ook voor de Poolse onderneming Prime Label Group die LabelPrint, een Estse platendrukkerij, heeft overgenomen, als onderdeel van haar voortdurende plannen om in heel Europa uit te breiden. Prime Label wordt beheerd door het private equity-fonds van de Innova Capital-groep en heeft momenteel drie labeldrukkerijen.

Het Italiaanse tijdschrift Converter heeft een verhaal over Mavigrafica, een familie run flexo repro huis in de buurt Salerno dat is met behulp van de Kodak-nu Miraclon-Flexcel NX-systeem sinds 2008 en werkt momenteel drie Flexcel NX Wide 5080 systemen. Het bedrijf kenmerken het succes van dit systeem

ME-printer voert een verslag van de Raad van uitvoer van drukkerijen en verpakkingen in Egypte naar aanleiding van een stijging tot $436,5 miljoen in de uitvoer van de sector, een stijging van 39 procent ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Bijna de helft van dit-48,5 procent-ging naar slechts zes landen, waaronder Sudan, Libië, Saoedi-Arabië, de VS en Groot-Brittannië.

Print 21 blijft de strijd van Australië met de pandemie, het schrijven dat Victoria heeft hersteld zijn lockdown, terwijl de lockdown gaat in Sydney en SE Queensland. Het verhaal merkt op dat er nog steeds bezorgdheid over het vaccineren van het vaccin en schetst verschillende voorwaarden en ondersteuning voor bedrijven, waaronder printers, om te blijven werken.

Indian Printer en Publisher merkt op dat de Printpack India show, die oorspronkelijk gepland was voor februari 2021 en dan vertraagd tot december dit jaar, nu opnieuw is uitgesteld als gevolg van de tweede golf van Covid-19. Nieuwe data worden pas aangekondigd als de pandemie is afgenomen.

Elders, Indian Printer en Publisher meldt dat de Editors Guild van India een verzoekschrift hebben ingediend bij het Hooggerechtshof van India over het hacken van de telefoons van journalisten met de NSO Pegasus software. Het Gilde is op zoek naar een richting in het opzetten van een onafhankelijk speciaal onderzoeksteam, en voor richtlijnen over het beschermen van journalisten.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue September 21st

The peak performance pr...

INKISH covers the event, and can't wait to meet the industry is this maybe first physical event in Europe :-)

Mon September 20th

“pulp friction” the pri...

“Pulp friction” the shortage of paper pulp

The hard work introduci...

Both companies will need to survive the judgment from the market and their future products

Sat September 18th

Great animations & cust...

Compliments to Müller Martini for the effort put into the event. The videos and the 3D animations are great!

Fri September 17th

There’s good news on th...

What The Papers Say · Week of September 13th · By Nessan Cleary

Inkjet test platform

The Inkjet Test Platform is designed to test different print components and materials used in a digital inkjet system

Thu September 16th

A hero or a villain?

Sheikh Ahmed Yamani played an unparalleled role in events 45 years ago that inadvertently rocked and changed the printing industry forever.

Tue September 14th

Hybrid software deliver...

I find the Hybrid presentations great (except for the music), and having easy access without too much hassle is great!

Mon September 13th

Recruitment problems in...

And then I met Rita....

Design'n'buy launches t...

Keeping up as the leading online web-to-print solution provider, Design’N’Buy is proud to announce the launch of the new version of its All-...