Loading

Van de viering van Nelson Mandela Dag in Zuid-Afrika naar een nieuw 3D-centrum in Qatar ter ondersteuning van het wereldkampioenschap voetbal volgend jaar via verschillende nieuwe apparatuur distributie deals en de voortdurende impact van de pandemie.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 9 augustus 2021

Afrika afdrukken schrijft dat Sappi Nelson Mandela Dag in Zuid-Afrika heeft gevierd, met een reeks van gemeenschapsinitiatieven om fondsen te werven. Het verhaal bevat een aantal begunstigden, waaronder het Nelson Mandela Kinderziekenhuis en Helen Joseph Hospital in Gauteng en diverse bosgemeenschappen in KwaZulu-Natal.

Afrika afdrukken rapporteert ook dat Technology Global, gevestigd in Lagos in Nigeria, een distributieovereenkomst met Esko AVT heeft ondertekend voor de levering en service van het volledige gamma van printinspectiesystemen voor verpakking, etikettering en decoratie, alsmede het label en het label en pakketwerkstroomsoftware.

Etiketten en etikettering heeft een verhaal uit Thailand, waar Cyber SM is aangewezen als de lokale distributeur voor Grafisk Maskinfabrik (GM). Het bedrijf werd opgericht in 1976 en heeft vestigingen in de hele regio van Vietnam naar Mongolië, en heeft ook Mitsubishi en Ryobi drukapparatuur verkocht.

Uit Australië, Print21 schrijft dat het besluit van de Bondsregering om het aan bedrijven over te laten of al dan niet de vaccinatie verplicht te maken, deze bedrijven in een moeilijke positie brengt, waarbij het tijdschrift voorspelt dat vaccinatie op de werkplek waarschijnlijk zal zijn. het grootste probleem van 2022.

Elders, Print21 heeft een verhaal uit Heidelberg, die heeft verkocht 11 nieuwe persen in Australië en Nieuw-Zeeland dit jaar, meestal B1 maar met sommige B2 machines, evenals een Labelfire hybride label pers in Nieuw-Zeeland-de derde in de regio.

Ondertussen, Sprinter meldt dat Konica Minolta een van de tien bedrijven is die door de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) worden vervolgd wegens het niet nakomen van verplichtingen voor het indienen van financiële verslagen tussen 2017 en 2019. Het verhaal bevat een verklaring van Konica Minolta dat er geen veroordeling is geregistreerd tegen het bedrijf.

Naar Noord-Amerika, waar Grafische Kunstmedia heeft een verhaal over Konica Minolta hebben gehad om zijn eerste dealer evenement uit te stellen sinds de uitbraak van Covid-19 na bijgewerkt advies van de American Centers for Disease Control en Preventie met betrekking tot maatregelen voor de bestrijding van het virus voor de binneninstellingen.

Printweek India heeft een verhaal van Cosmo Speciality Chemicals, een dochteronderneming van Cosmo Films gevestigd in New Delhi, die heeft een klei-gebaseerde sourcing agent, Eco Clay, voor de behandeling van textiel, waar het kan helpen verminderen gewichtsverlies en het weefsel met een Glad handvat.

Indian Printer en Publisher rapporten die McDermid heeft benoemd tot Prasenjit Das als senior sales manager voor de Zuid-Aziatische regio. Hij heeft 20 jaar ervaring en was eerder vice-president van de marketing voor Apex Asia Pacific. Zijn voorganger, Rahul Dwivedi, is gepromoveerd tot senior business development manager voor Zuid-Azië.

Volgens ME-printer , Sharjah Electricity, Water and Gas Authority heeft de eerste plaats gewonnen in de categorie Ondernemingen van de jaarlijkse Emirates Environmental Group awards voor het verzamelen en recyclen van 2.063 inktflessen, geholpen door een inktrecyclinginformatiecampagne. Het is de vierde keer dat het bedrijf gewonnen heeft.

ME-printer heeft ook een verhaal van Doha in Qatar behandeld, waar een nieuwe digitalisering en 3D-drukcentrum en een kunstgalerie moeten worden gebouwd naar aanleiding van een overeenkomst door de Qatar Free Zones Authority, de Poolse Wolf Group, en Msheireb Properties, die deel is van de voorbereidingen van Qatar om het WK 2022 te organiseren.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue September 21st

The peak performance pr...

INKISH covers the event, and can't wait to meet the industry is this maybe first physical event in Europe :-)

Mon September 20th

“pulp friction” the pri...

“Pulp friction” the shortage of paper pulp

The hard work introduci...

Both companies will need to survive the judgment from the market and their future products

Sat September 18th

Great animations & cust...

Compliments to Müller Martini for the effort put into the event. The videos and the 3D animations are great!

Fri September 17th

There’s good news on th...

What The Papers Say · Week of September 13th · By Nessan Cleary

Inkjet test platform

The Inkjet Test Platform is designed to test different print components and materials used in a digital inkjet system

Thu September 16th

A hero or a villain?

Sheikh Ahmed Yamani played an unparalleled role in events 45 years ago that inadvertently rocked and changed the printing industry forever.

Tue September 14th

Hybrid software deliver...

I find the Hybrid presentations great (except for the music), and having easy access without too much hassle is great!

Mon September 13th

Recruitment problems in...

And then I met Rita....

Design'n'buy launches t...

Keeping up as the leading online web-to-print solution provider, Design’N’Buy is proud to announce the launch of the new version of its All-...