Loading

De PIEK PERFORMANCE PRINT ERVARING

Op editor Morten B. Reitoft (en een beetje hulp van Mark Stephenson , om de feiten goed te krijgen!)

Volgende week opent Fujifilm zijn deuren voor twee opwindende dagen in Brussel-en natuurlijk heeft INKISH het evenement. Het evenement wordt verkocht onder de titel "The Peak Performance Print Experience." Als misschien een van de eerste fysieke gebeurtenissen in onze industrie, kunnen we niet wachten om interviews te delen met verschillende belanghebbenden.

Op de 28e, Fujifilm zal hun lijn van Jet Presses en een merk dat we hebben om bekend te krijgen, namelijk de Revoria lijn van printers. Zoals u wellicht weet, werd Fuji Xerox eind maart 2021 100% eigendom van Fujifilm. De nieuw gevormde Fujifilm Business Innovation Corporation opent nu de deuren voor nieuwe producten en diensten.

Revoria is het merk dat Fujifilm in de toekomst zal gebruiken om hun op toner gebaseerde digitale persen op de markt te brengen. In Brussel, op 28 september, zullen de Revoria machines naast de Fujifilm machines worden gedemud-maar natuurlijk alleen voor de markten waar Revoria aanvankelijk beschikbaar is, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Portugal.

Op de tweede dag, 29 september, de focus is 100% op de Fujifilm inkjet machines. Toen Fujifilm de Jet Press 720 en 720S introduceerde, stelde het de standaard voor een verbazingwekkende printkwaliteit in. In een machine die zo robuust is als offsetmachines, heeft Fujifilm een machine geleverd met zo veel innovatieve functies dat sommigen zelfs vergeten zijn dat de pers gebruik heeft gemaakt van de Fujifilm ontwikkeld Samba printheads. De Samba printheads zijn te vinden in machines van DURST naar Landa en zijn oriëntatiepunten in productiviteit. In Brussel zal Fujifilm de Jet Press 750S en de nieuw bijgewerkte en snellere versie laten zien. De nieuwe 750S High-Speed Model levert dezelfde kwaliteit, maar op een snelheid die, volgens Product Manager Mark Stephenson , maakt de machine interessant voor offsetprinters om te overwegen-en goed, we bij INKISH het niet meer eens.

Op The Peak Performance Print Experience event, zullen we, zoals vermeld, intervieuw verschillende mensen. We verwachten natuurlijk te praten met specialisten en klanten die het evenement bijwonen-krijgen om te weten hoe ze zijn gekomen door de pandemie en hoe ze de toekomst te zien. We kunnen niet wachten om daar te zijn-tot dan-al het beste!

Registratie voor het evenement is op peakperformanceprint.com

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Fri October 15th

Plenty of evidence from...

What The Papers Say · Week of October 11th · By Nessan Cleary

Thu October 14th

Fespa 2021

FESPA 2021 had both good and bad and unexpected results. Ultimately, it was a breath of fresh air for the Print and Graphics Industries

Mon October 11th

Court rules against ben...

What surprises me most in the story about Benpac is how the 'adventure' can continue.

Fri October 8th

Australia is still feel...

What The Papers Say · Week of October 4th · By Nessan Cleary

Wed October 6th

What makes a company su...

More interesting to me, is the passion of the founders, the engineers, the people involved, and I recognize myself in what drives one.

Mon October 4th

Womentorship and reviva...

The global print community will gather to celebrate Girls Who Print Day on October 7, and International Print Day on October 20, hosted onli

Fri October 1st

This week’s coverage is...

What The Papers Say · Week of September 27th · By Nessan Cleary

Tue September 28th

Something awesome is co...

We are working hard. We are almost ready to launch. It will be launched soon. Be first to know !!

2021 european graphic a...

Join as a team or team up and claim your visibility in the graphic arts industry.

Offshore pre-media serv...

Turning things firmly on their heads; India’s SGO Premedia, sister company of the YesGo Group, a pioneering Premedia organisation with branc...