Loading

Er zijn verdere tekenen van voortdurende groei, van internet start-ups naar nieuwe BOPP-fabriek in India, een nieuwe inktonderneming in China en een upbeat rapport uit Egypte, maar getemperd door de stijgende energiekosten in het Verenigd Koninkrijk en belastingen in India.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 20 september 2021

Business afdrukken begon de week uit met een redactionele opmerking dat beleggers hebben bijna $700 miljoen op print en gerelateerde start-up bedrijven en suggereert dat onze gemakkelijke vertrouwdheid met het doen van zaken via het internet, in combinatie met digitale afdrukken, heeft het gemaakt veel gemakkelijker te starten-up nieuwe niche bedrijven.

Nog steeds in het Verenigd Koninkrijk, Printweek is een waarschuwing dat de energiecrisis van het land, die de prijs van groothandelsgas heeft zien stijgen met 250 procent, invloed kan hebben op Britse printers, die de pandemie grotendeels hebben overleefd, maar nu geconfronteerd worden met een reeks prijsstijgingen. Deze prijsstijgingen zullen ook gevolgen hebben voor de papierindustrie.

Printweek India schrijft dat UFlex, India's grootste flexibele verpakkingsbedrijf, lid wordt van de Alliantie om Plastic Afval te beëindigen, een wereldwijde non-profit organisatie die hoopt plastic afval uit het milieu te verwijderen. Het verhaal citeert Ashok Chaturvedi, hoofd van UFlex, die zegt: "Plastic afvalcrisis is een van de meest dringende mondiale zorgen van vandaag".

Printweek India heeft ook betrekking op Cosmo Films besluit om zijn BOPP film productie lijn uit te breiden in Aurangabad, die zal worden een van de grootste BOPP-lijnen van de wereld wanneer het begint de productie, verwacht te zijn in 2024-5. Dit is te wijten aan de groeiende vraag in India en zal worden gefinancierd door interne overlopende activa en schulden.

Ondertussen, Indian Printer en Publisher heeft voorstellen van de Raad voor de goederen-en dienstenbelastingen gedaan om de drie belastingniveaus te rationaliseren en een persbericht uit de All India Federation of Master Printers te citeren waarin wordt vermeld dat 18 procent te hoog is voor veel kleine printers, Vooral na de pandemie.

Het Gapp Magazine van Zuid-Afrika meldt dat Inkmaker Shanghai, de Chinese dochteronderneming van de IM-groep, samen met Zhuhai Longtec Corp Ltd, beter bekend als Longtec, een joint venture company in China, Inkmaker Intelligent Systems (Shanghai) Ltd, zou vormen. om hun marktaandeel in China te vergroten.

ME-printer , gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een verhaal citerend Adel Abdel-Sadek, een Egyptische marketing expert, die wijst op de groei in de ontwikkeling van technologie en het importeren van grondstoffen voor de productie van verpakkingen in Egypte. Er wordt nu gewerkt aan de financiering van de invoer van grondstoffen voor farmaceutische verpakkingen.

Uit Canada, Afdrukactie merkt op dat Drytac zijn Canadese team heeft uitgebreid met twee nieuwe afspraken. Zo heeft Michael Morano zich aangesloten als Noord-Amerikaanse sales support specialist, terwijl Glen Fitzgerald is de nieuwe technische sales manager voor industriële producten in rekening gebracht met het verhogen van Drytac's op maat en contract zelfklevende coating bedrijf in Noord-Amerika.

Print21 rapporten dat printers in Auckland in Nieuw-Zeeland hebben kunnen terugkeren naar het werk nu dat de laatste ronde van de Covid-gerelateerde beperkingen zijn gedaald van niveau 4 naar niveau 3, waardoor de productie, met inbegrip van afdrukken te hervatten. De rest van Nieuw-Zeeland is al op niveau 2.

Print21 Schrijft ook dat de Raad van Bestuur van Vrouwen In Print is op zoek naar nominaties voor een nieuwe beschermheer in Victoria, Australië, zoals de huidige zittende, Kirsten Taylor, is aftreden na vijf jaar. De rol staat open voor elke vrouw die in de industrie werkt, zoals ontwerpers, printers en uitgevers.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue June 28th

What is the future of t...

Acquisition cost is an essential parameter for many printing companies and with hundreds of toner-based models in the market, maybe easier?

A stronger and unified ...

Speculations and observations over HP Industrial Print, and how a unified HP is good for customers.

Sun June 26th

The tecnau spring forwa...

Eight well-attended webinars with customers from both Europe and the US - here is a view on the European side :-)

Tue June 21st

Why is the landa promis...

It promised quality and a speed that were almost unbelievable. I wanted to believe!

Fri June 17th

Trade media, events & w...

Why are PSPs not using the wealth of resources available from vendors, consultants, and media?

Thu June 16th

Global temperature cont...

According to the report title, "Global Temperature Controlled Packaging Solutions Market Outlook, 2027", publish by Actual Market Research,

Whattheythink.com - sol...

Congratulations to APTech and WhatTheyThink - we look forward to competing with you!

Mon June 13th

Not enough people, or n...

Labor shortages are said to be hampering growth. Are they really?

Brother myze

New software solution exclusively for the direct to garment sector.

Cloudlab americas relea...

Free comprehensive publication examines the origin, statistics and untapped revenue opportunities of web to print and busts misperceptions.