Loading

Er zijn verdere tekenen van voortdurende groei, van internet start-ups naar nieuwe BOPP-fabriek in India, een nieuwe inktonderneming in China en een upbeat rapport uit Egypte, maar getemperd door de stijgende energiekosten in het Verenigd Koninkrijk en belastingen in India.

Nessan Cleary - Journalist & redacteur - Week vanaf 20 september 2021

Business afdrukken begon de week uit met een redactionele opmerking dat beleggers hebben bijna $700 miljoen op print en gerelateerde start-up bedrijven en suggereert dat onze gemakkelijke vertrouwdheid met het doen van zaken via het internet, in combinatie met digitale afdrukken, heeft het gemaakt veel gemakkelijker te starten-up nieuwe niche bedrijven.

Nog steeds in het Verenigd Koninkrijk, Printweek is een waarschuwing dat de energiecrisis van het land, die de prijs van groothandelsgas heeft zien stijgen met 250 procent, invloed kan hebben op Britse printers, die de pandemie grotendeels hebben overleefd, maar nu geconfronteerd worden met een reeks prijsstijgingen. Deze prijsstijgingen zullen ook gevolgen hebben voor de papierindustrie.

Printweek India schrijft dat UFlex, India's grootste flexibele verpakkingsbedrijf, lid wordt van de Alliantie om Plastic Afval te beëindigen, een wereldwijde non-profit organisatie die hoopt plastic afval uit het milieu te verwijderen. Het verhaal citeert Ashok Chaturvedi, hoofd van UFlex, die zegt: "Plastic afvalcrisis is een van de meest dringende mondiale zorgen van vandaag".

Printweek India heeft ook betrekking op Cosmo Films besluit om zijn BOPP film productie lijn uit te breiden in Aurangabad, die zal worden een van de grootste BOPP-lijnen van de wereld wanneer het begint de productie, verwacht te zijn in 2024-5. Dit is te wijten aan de groeiende vraag in India en zal worden gefinancierd door interne overlopende activa en schulden.

Ondertussen, Indian Printer en Publisher heeft voorstellen van de Raad voor de goederen-en dienstenbelastingen gedaan om de drie belastingniveaus te rationaliseren en een persbericht uit de All India Federation of Master Printers te citeren waarin wordt vermeld dat 18 procent te hoog is voor veel kleine printers, Vooral na de pandemie.

Het Gapp Magazine van Zuid-Afrika meldt dat Inkmaker Shanghai, de Chinese dochteronderneming van de IM-groep, samen met Zhuhai Longtec Corp Ltd, beter bekend als Longtec, een joint venture company in China, Inkmaker Intelligent Systems (Shanghai) Ltd, zou vormen. om hun marktaandeel in China te vergroten.

ME-printer , gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, heeft een verhaal citerend Adel Abdel-Sadek, een Egyptische marketing expert, die wijst op de groei in de ontwikkeling van technologie en het importeren van grondstoffen voor de productie van verpakkingen in Egypte. Er wordt nu gewerkt aan de financiering van de invoer van grondstoffen voor farmaceutische verpakkingen.

Uit Canada, Afdrukactie merkt op dat Drytac zijn Canadese team heeft uitgebreid met twee nieuwe afspraken. Zo heeft Michael Morano zich aangesloten als Noord-Amerikaanse sales support specialist, terwijl Glen Fitzgerald is de nieuwe technische sales manager voor industriële producten in rekening gebracht met het verhogen van Drytac's op maat en contract zelfklevende coating bedrijf in Noord-Amerika.

Print21 rapporten dat printers in Auckland in Nieuw-Zeeland hebben kunnen terugkeren naar het werk nu dat de laatste ronde van de Covid-gerelateerde beperkingen zijn gedaald van niveau 4 naar niveau 3, waardoor de productie, met inbegrip van afdrukken te hervatten. De rest van Nieuw-Zeeland is al op niveau 2.

Print21 Schrijft ook dat de Raad van Bestuur van Vrouwen In Print is op zoek naar nominaties voor een nieuwe beschermheer in Victoria, Australië, zoals de huidige zittende, Kirsten Taylor, is aftreden na vijf jaar. De rol staat open voor elke vrouw die in de industrie werkt, zoals ontwerpers, printers en uitgevers.

Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue January 18th

Rochester software asso...

RSA provider of production print workflow software solutions for in-plant print centers, commercial printers, and PSPs has expanded their bu

Mon January 17th

Ultimate technographics...

Ultimate TechnoGraphics, Leader in imposition and finishing automation software, is proud to launch a new initiative: The Ultimate TechnoGra

Fri January 14th

Live cell encapsulation...

Live Cell Encapsulation Market Size and Growth Analysis

Wed January 12th

Get ready for project p...

The idea is to invite people from the industry to talk about various topics and then present it as a two-hour, monthly streaming experience.

Sun January 9th

#benpacgate - amsler wi...

Marco Corvi ask Amsler employees to reorient themselves for new jobs...

Tue January 4th

Is 60 the new 40?

From Baby Boomer to Gen-Z, the workplace is changing

Sat January 1st

You are not defined by ...

some people identify themselves by their sexuality, religion, origin, or what they eat...

Mon December 27th

Gen-z and the 60 year w...

Gen-Z cares about the balance they must be able to create for their own wellbeing.

You've got a new job - ...

Supply and demand define your value on the job market, and with many open positions in the printing industry, , it's a seller's market!

Sat December 25th

Low carbon footprint fo...

Frances Moore Lappé was named the God Mother of plant-based living.