Loading

Door redacteur Morten B. Reitoft

Ten eerste moeten de testimonials oprecht en eerlijk zijn, anders worden ze alleen maar als reclame gezien. We doen de interviews op afstand volgens de redactionele richtlijn die we altijd gebruiken bij het maken van films.

Waar zijn we, met wie praten we? In welke branche werken we met het bedrijf waar we mee praten? Welk probleem hebben ze? Welke oplossingen onderzoeken ze? Hoe komen ze aan de gekozen oplossing? En tot slot, hoe heeft dat het bedrijf geholpen om het probleem op te lossen?

Ik ben ervan overtuigd dat u veel verschillende manieren kunt gebruiken om uw verhaal te laten vertellen, maar het voordeel van het bovenstaande model is dat u vragen kunt uitbreiden om dezelfde formule te gebruiken voor zowel korte als langere films.

Natuurlijk hangt het resultaat af van de antwoorden, de verfilming, de cover-footage, etc., en het begint altijd met: wat wilt u vertellen?

Daarna bewerken we het verhaal naar de duur die wij goed vinden. We stellen bijna nooit een bepaalde tijd of duur vast, maar geloven dat een verhaal dat verteld moet worden daarvoor ook de tijd nodig heeft. Als u een verhaal forceert, kan het zijn dat u iets krijgt wat voor sommigen stressvol is. Of te oppervlakkig, of te veel marketing. Dit is marketing, maar als u de geïnterviewde eerlijk en onbevooroordeeld kunt laten zijn en de negatieve kanten van een product kunt laten vertellen, denk ik dat het een hogere waarde creëert voor de kijker en betere marketing voor het bedrijf!

Fri April 16th

Durst smart shop soluti...

Presentation of the Durst Smart Shop in the INKISH.TV webinar.

Turboboost your print e...

Why shouldn’t a webshop be seen as a standalone activity? Because in an ideal situation the workflow of a webshop is completely in sync with...

Eight tips for marketin...

Recommendations on how to sell, set up and maintain password-protected private online stores

Prindustry article 'whi...

Prindustry’s WhiteLabelShop: The web2print solution with all connections in one system

What is cloudprinter.co...

Learn how Cloudprinter.com’s smart solutions and 170+ print partners around the world make local printing accessible for everyone.

What the papers say #1 ...

From virtual.drupa to real paper price increases · Nessan Cleary

Thu April 15th

Efi marketdirect storef...

Learn why more printers choose EFI for their web to print requirements

Global print sites

Global Print Sites eCommerce platform for Print

Webinar: web-to-print i...

Join Infigo founder Douglas Gibson, on the 20th April, and see real-time how quick and easy it is to build an online storefront

Tue April 13th

Project peacock launche...

Project Peacock Launches a New Printspirational Platform for Print