Loading

VAN DRUKKERIJEN DIE NADENKEN OVER DE WEDEROPBOUW NA DE PANDEMIE TOT EEN RAPPORT WAARUIT BLIJKT DAT DE CONSUMENTEN GEWEND ZIJN GERAAKT AAN ONLINE COMMUNICATIE.

Nessan Cleary · Journalist & Redacteur · Week van 17 mei 2021

Volgens Print 21 waren de Australische drukkers die zich presenteerden op de Dscoop-conferentie voor HP-gebruikers optimistisch over de toekomst van de drukkersindustrie na COVID, alhoewel zij benadrukten dat het nodig is open te staan voor nieuwe ideeën en mogelijkheden en het erover eens waren dat het van het grootste belang is dicht bij de klanten te staan.

In Australië meldt Sprinter dat het Real Media Collective vanaf juni 10 wekelijkse 'Power of Print'-webinars organiseert om drukkerijen te helpen zich aan te passen aan het post-pandemische bedrijfsklimaat.

In Europa merkt het tijdschrift Converter op dat er nu nieuwe data zijn aangekondigd voor de gezamenlijke beurzen ICE Europe, CCE International en InPrint München, die van juni dit jaar waren verschoven naar maart 2022, wat veel realistischer lijkt gezien de huidige stand van de pandemie.


Flexotech, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, meldt dat Colorman, een drukkerij- en verpakkingsspecialist in de buurt van Dublin in Ierland, gebruik heeft gemaakt van Packz, de native PDF-editor van Hybrid Software, om de efficiëntie te verbeteren en de kosten op de prepressafdeling te drukken.Print Business publiceert een verhaal over de nieuwe S5 Flashdry LED UV-inkten van Toyo voor vellenoffsetdruk. Er is geen gevaar- of milieu-etikettering nodig en de inkt doorstaat de ontinktingstests van Ingede. De vraag naar deze inkt, die geproduceerd wordt in de Europese fabriek van Toyo in België, wordt gestimuleerd door de verpakkingssector.

Labels and Labelling schrijft dat de internationale Japanse drukkerij Toppan in China een cloudgebaseerd ID-authenticatieplatform heeft opgezet om klanten een betere betrokkenheid te bieden en het beheer van de toeleveringsketen te verbeteren. L&L zegt dat de ID-authenticatiefuncties van Toppan kunnen worden toegevoegd aan de eigen dienstenplatforms van een klant en dat de informatie kan worden gedeeld met ERP- en CRM-systemen.


Indian Printer and Publisher bericht over de plannen van Google om zijn News Showcase in India te introduceren, en heeft 30 aanmeldingen van nieuwsuitgevers en organisaties in India om inhoud aan Google in licentie te geven. Voorlopig is dit beperkt tot Engels en Hindi, maar andere Indiase talen zullen later worden toegevoegd.

ME Printer heeft een verhaal over de Saudi Paper Manufacturing Company, die zojuist 58 miljoen SAR (12,65 miljoen euro) heeft uitgegeven om een productielijn voor rollen tissuepapier te kopen van de Italiaanse fabrikant Toscotec, in een poging om zijn productie op te voeren van 100.000 ton naar 130.000 ton per jaar.

ME Printer schrijft ook over de plannen van Nestlé Egypte om tegen 2022 100% recycleerbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken. Moataz El Hout, CEO van Nestlé Egypte, riep alle bedrijven die op de lokale markt actief zijn op om deel te nemen aan het initiatief voor het terugwinnen en recyclen van plastic verpakkingsmateriaal en om meer investeringen te doen voor het behoud van het milieu.

Uit Canada meldt Print Action dat Sun Automation, dat oplossingen biedt voor producenten van golfkarton, de digitale converting-apparaten van Highcon op de Noord-Amerikaanse markt gaat verkopen. Highcon breidt zich in de regio uit en heeft in de eerste vier maanden van dit jaar zijn personeelsbestand verdubbeld.

Eveneens uit Noord-Amerika heeft Printing Impressions een interessant verhaal over papiersubstraten voor inkjet-drukwerk, waarin wordt opgemerkt dat er een groeiende keuze is aan papiersoorten voor deze persen, waardoor ze gemakkelijker te verwerken zijn, maar dat drukkers nog steeds voorzichtig moeten zijn bij het kiezen van de optimale papiersoorten voor hun klanten.

Tot slot behandelt Africa Print een nuchtere studie van Two Sides waaruit blijkt dat veel consumenten zich er niet van bewust zijn dat de Europese bossen groeien of hoeveel papier er nu gerecycleerd wordt. In plaats daarvan geloven veel consumenten dat elektronische communicatie milieuvriendelijker is dan papier, waarbij de afhankelijkheid van online vergaderingen en media het afgelopen jaar niet heeft geholpen.

Mon June 14th

Learn with us · offset

Here is what to expect LIVE June 15th, 2021 on our channels

Sun June 13th

Sunday am

However, the trend is clear. We want a greener environment but don't want to pay the price ourselves.

Fri June 11th

Heidelberg now assertin...

Some stories never stop, and apparently, Marco Corvi and his benpac company are one of those...

This week, from concern...

What The Papers Say · Week of June 7th · By Nessan Cleary

Thu June 10th

Drupa is dead

An obituary in form of a review and outlook in one

Tue June 8th

Igepa belux acquires se...

IGEPA BELUX continues on its growth path and acquires Seynhaeve Plastics (B)

Granpak adopts hiflow a...

Granpak, a large packaging manufacturer, that implementing an MIS/ERP can impact an organization WITHOUT spending any additional money

Sun June 6th

Sunday am

Have you ever heard about Eris? It's a dwarf planet...

Fri June 4th

Joanne gore communicati...

Grow Your Personal Brand, Network, Content and Engagement

From new tree plantings...

What The Papers Say · Week of May 31st · By Nessan Cleary