Loading

BOPE23 - Benelux Online Print Event op 15 maart 2023, gelijktijdig met Sign & Print Expo 2023 in Evenementenhal Gorinchem (NL).

– Het Benelux Online Print Event (BOPE), oftewel het Benelux Online Print Event, is met zijn 5e editie een gevestigde waarde in de Benelux online printbranche en creëert daarmee een platform voor iedereen die met online printen te maken heeft.

Deze vijfde editie vindt plaats op 15 maart aanstaande en zal voor het eerst in haar geschiedenis net over de Belgische grens, op het evenemententerrein van Easyfairs in Gorinchem (NL) plaatsvinden. VIGC presenteert een sterk programma over e-commerce in de grafische sector op het BOPE-event, dat is uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor al wie online printen geïntegreerd heeft of gaat integreren in zijn businessmodel. 

Met 140 aanwezigen ontving BOPE vorig jaar Europese ondernemers, CEO's, COO's en afdelingshoofden. VIGC koppelt BOPE dit jaar aan een bezoek aan Sign & Print Expo. Dit unieke concept bevordert kennisoverdracht en netwerken op het gebied van online printen tijdens een bezoek aan de bekende vakbeurs voor grafische kunsten.

Internationale experts zullen elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen door middel van inspirerende brancheanalyses en casestudy's door: 

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon Status Quo: Online Print – Quo Vadis, lief moederschip?

- Tom Peire (BE), CEO Four Pees: Verbonden automatisering.

- Richard Askam (VK), TEDx-spreker. Verbinder. omroep. Coach: Gepersonaliseerde kinderverhalenboeken en hun online revolutie.   

- Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters: Kansen in de Europese printomgeving.

- Martijn Eier (NL), CEO & mede-oprichter Cloudprinter.com: De praktische en workflow-kant van het betreden van de platformeconomie.

- Ed Sander (NL), China Digital Tech-analist: E-commerce in China.

Na het BOPE-event is er een netwerkmoment waar je kennis kunt maken met het Belgian Beer Café. Hier kan je deelnemen aan een echte Belgische bierproeverij, verzorgd door professionele biersommeliers en voor sommigen misschien een welkome afwisseling van Heineken en andere Nederlandse biermerken.

Wie onbezorgd naar BOPE wil reizen, kan gebruik maken van de VIGC-busdienst (ontbijt inbegrepen). Er worden twee trajecten aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.

Jos Steutelings, Managing Director van VIGC en zijn team zijn alvast razend enthousiast: “We dromen al een tijdje van het idee om BOPE uit te breiden in Nederland en we zijn blij dat we in 2023 eindelijk de grens over gaan. Het is de perfecte manier om een ​​breder publiek aan te trekken. We willen ook het beste uit de dag halen door de tweede dag van de Sign & Print-show te bezoeken na het BOPE-evenement. 

Deze perfecte combinatie staat garant voor een dag vol kennis, informatie en hopelijk nieuwe perspectieven voor de aanwezigen om van 2023 weer een succesvol jaar in de grafische industrie te maken.  

Het volledige programma en de bestelgegevens voor tickets zijn beschikbaar op:

Benelux Online Print Event – ​​​​#BOPE23 – VIGC 

BOPE23
BOPE23
Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Mon November 20th

Quality, automation and...

Ultimate TechnoGraphics, the leader in imposition, nesting and finishing automation is happy to present a new customer film created by INKIS

Thu November 9th

Printvis and dynaway an...

PrintVis and Dynaway integration available on Microsoft AppSource

Mon October 30th

Article eu 63.3 is bad ...

Access to information can't be dependent on whether you have a phone or a computer

Sun October 29th

Send more money

The best thing for Highcon is that everything they wrote in the original IPO about trends and developments takes place - just faster!

Tue October 24th

Spencermetrics connect ...

The CONNECT Job Costing module allows users to understand their true cost of production

Wed October 18th

Designnbuy inc launches...

Design'N'Buy announces the release of shopify app

Sun October 15th

The chicken or the egg ...

Google Finance indicated that the share was traded with a volume of 987,000 vs. an average volume of about 300,000.

Thu October 12th

Heading to atlanta for ...

Before we know it, the clock turns 3:00 PM or 15:00, and the show will close.

Ecoprint hybrid summit

what a super event, warmest recommendation to everybody. Register and enjoy discussions, opinions, learning!

Tue October 10th

Print media centr launc...

Two print industry milestone events hosted and produced by Print Media Centr are scheduled for October 25th.