Loading

BOPE23 - Benelux Online Print Event op 15 maart 2023, gelijktijdig met Sign & Print Expo 2023 in Evenementenhal Gorinchem (NL).

– Het Benelux Online Print Event (BOPE), oftewel het Benelux Online Print Event, is met zijn 5e editie een gevestigde waarde in de Benelux online printbranche en creëert daarmee een platform voor iedereen die met online printen te maken heeft.

Deze vijfde editie vindt plaats op 15 maart aanstaande en zal voor het eerst in haar geschiedenis net over de Belgische grens, op het evenemententerrein van Easyfairs in Gorinchem (NL) plaatsvinden. VIGC presenteert een sterk programma over e-commerce in de grafische sector op het BOPE-event, dat is uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor al wie online printen geïntegreerd heeft of gaat integreren in zijn businessmodel. 

Met 140 aanwezigen ontving BOPE vorig jaar Europese ondernemers, CEO's, COO's en afdelingshoofden. VIGC koppelt BOPE dit jaar aan een bezoek aan Sign & Print Expo. Dit unieke concept bevordert kennisoverdracht en netwerken op het gebied van online printen tijdens een bezoek aan de bekende vakbeurs voor grafische kunsten.

Internationale experts zullen elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen door middel van inspirerende brancheanalyses en casestudy's door: 

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon Status Quo: Online Print – Quo Vadis, lief moederschip?

- Tom Peire (BE), CEO Four Pees: Verbonden automatisering.

- Richard Askam (VK), TEDx-spreker. Verbinder. omroep. Coach: Gepersonaliseerde kinderverhalenboeken en hun online revolutie.   

- Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters: Kansen in de Europese printomgeving.

- Martijn Eier (NL), CEO & mede-oprichter Cloudprinter.com: De praktische en workflow-kant van het betreden van de platformeconomie.

- Ed Sander (NL), China Digital Tech-analist: E-commerce in China.

Na het BOPE-event is er een netwerkmoment waar je kennis kunt maken met het Belgian Beer Café. Hier kan je deelnemen aan een echte Belgische bierproeverij, verzorgd door professionele biersommeliers en voor sommigen misschien een welkome afwisseling van Heineken en andere Nederlandse biermerken.

Wie onbezorgd naar BOPE wil reizen, kan gebruik maken van de VIGC-busdienst (ontbijt inbegrepen). Er worden twee trajecten aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.

Jos Steutelings, Managing Director van VIGC en zijn team zijn alvast razend enthousiast: “We dromen al een tijdje van het idee om BOPE uit te breiden in Nederland en we zijn blij dat we in 2023 eindelijk de grens over gaan. Het is de perfecte manier om een ​​breder publiek aan te trekken. We willen ook het beste uit de dag halen door de tweede dag van de Sign & Print-show te bezoeken na het BOPE-evenement. 

Deze perfecte combinatie staat garant voor een dag vol kennis, informatie en hopelijk nieuwe perspectieven voor de aanwezigen om van 2023 weer een succesvol jaar in de grafische industrie te maken.  

Het volledige programma en de bestelgegevens voor tickets zijn beschikbaar op:

Benelux Online Print Event – ​​​​#BOPE23 – VIGC 

BOPE23
BOPE23
Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Tue March 28th

Don't talk commercial p...

But where offset OEMs may see a declining market, digital OEMs see a growing market. So who is right?

Sun March 26th

Copycats don't have sev...

If you are in a declining market, the solution is not to copy other people's business models or products.

Thu March 16th

Komori open house

Please for INKISH to cover the Komori Open House in Utrecht - stay tuned for interviews on INKISH.TV

Mon March 13th

Chinese surveillance, i...

Maybe vendors could turn off your equipment?

Sun March 5th

Physical, hybrid or onl...

The social elements of a physical show CAN'T be underestimated!

Fri March 3rd

Hunkeler partners with ...

At Hunkeler Innovationdays 2023, Hunkeler AG, in support of their customers, has announced a partnership with SpencerMetrics.

Mon February 27th

Innovationdays + checkl...

What to expect at Innovationdays - first recap - and a few ideas what to ask the print-vendors about :-)

Fri February 24th

Ultimate impostrip 2023...

Ultimate Impostrip® 2023 delivers performance enhancing capability to enable customers to superboost their productivity. This version delive...

Thu February 23rd

Every day of the fair, ...

FOIL PRINTING EXPERTISE SQUARE

Wed February 22nd

Spencermetrics becomes ...

HP SmartStream Partner Program recognizes SpencerMetrics CONNECT as an added value solution to boost efficiency and profitability.