Loading

BOPE23 - Benelux Online Print Event op 15 maart 2023, gelijktijdig met Sign & Print Expo 2023 in Evenementenhal Gorinchem (NL).

– Het Benelux Online Print Event (BOPE), oftewel het Benelux Online Print Event, is met zijn 5e editie een gevestigde waarde in de Benelux online printbranche en creëert daarmee een platform voor iedereen die met online printen te maken heeft.

Deze vijfde editie vindt plaats op 15 maart aanstaande en zal voor het eerst in haar geschiedenis net over de Belgische grens, op het evenemententerrein van Easyfairs in Gorinchem (NL) plaatsvinden. VIGC presenteert een sterk programma over e-commerce in de grafische sector op het BOPE-event, dat is uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor al wie online printen geïntegreerd heeft of gaat integreren in zijn businessmodel. 

Met 140 aanwezigen ontving BOPE vorig jaar Europese ondernemers, CEO's, COO's en afdelingshoofden. VIGC koppelt BOPE dit jaar aan een bezoek aan Sign & Print Expo. Dit unieke concept bevordert kennisoverdracht en netwerken op het gebied van online printen tijdens een bezoek aan de bekende vakbeurs voor grafische kunsten.

Internationale experts zullen elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen door middel van inspirerende brancheanalyses en casestudy's door: 

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon Status Quo: Online Print – Quo Vadis, lief moederschip?

- Tom Peire (BE), CEO Four Pees: Verbonden automatisering.

- Richard Askam (VK), TEDx-spreker. Verbinder. omroep. Coach: Gepersonaliseerde kinderverhalenboeken en hun online revolutie.   

- Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters: Kansen in de Europese printomgeving.

- Martijn Eier (NL), CEO & mede-oprichter Cloudprinter.com: De praktische en workflow-kant van het betreden van de platformeconomie.

- Ed Sander (NL), China Digital Tech-analist: E-commerce in China.

Na het BOPE-event is er een netwerkmoment waar je kennis kunt maken met het Belgian Beer Café. Hier kan je deelnemen aan een echte Belgische bierproeverij, verzorgd door professionele biersommeliers en voor sommigen misschien een welkome afwisseling van Heineken en andere Nederlandse biermerken.

Wie onbezorgd naar BOPE wil reizen, kan gebruik maken van de VIGC-busdienst (ontbijt inbegrepen). Er worden twee trajecten aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.

Jos Steutelings, Managing Director van VIGC en zijn team zijn alvast razend enthousiast: “We dromen al een tijdje van het idee om BOPE uit te breiden in Nederland en we zijn blij dat we in 2023 eindelijk de grens over gaan. Het is de perfecte manier om een ​​breder publiek aan te trekken. We willen ook het beste uit de dag halen door de tweede dag van de Sign & Print-show te bezoeken na het BOPE-evenement. 

Deze perfecte combinatie staat garant voor een dag vol kennis, informatie en hopelijk nieuwe perspectieven voor de aanwezigen om van 2023 weer een succesvol jaar in de grafische industrie te maken.  

Het volledige programma en de bestelgegevens voor tickets zijn beschikbaar op:

Benelux Online Print Event – ​​​​#BOPE23 – VIGC 

BOPE23
BOPE23
Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Fri May 17th

Printxpand to exhibit e...

PrintXpand to Exhibit End-to-End Web-to-Print and Print-on-Demand Solutions at Drupa 2024

Wed May 15th

Automated plate-making ...

Mirco Wilke cites flexibility and quality as the key demands from All4Labels Hamburg’s customers – requirements that Crystal Clean Connect h...

Numbers count!

Especially for a city where hotel nights, restaurant bills are dependent on exhibitions. Don't fool yourself!

Thu May 9th

Maximizing profitabilit...

How benchmarking can drive profitability in your printing plant

Emt international build...

Heeter has installed an EMT RF Series Chameleon digital processing system.

Emt international set t...

Meet EMT International at drupa May 28 – June 7 in hall 6 stand A42 to learn about our latest solutions in print finishing equipment.

Israel - the startup na...

We all know names like Indigo, Landa, Scitex, Scodix, Kornit, Highcon, EFI, Wix, Wazes, SodaStream, and many more...

Tue May 7th

Morocco

Morocco is a country in western Africa, bordering Spain to the north and Algeria to the east.

The next disruptors in ...

It MAY happen within the next ten minutes, ten days, ten months, or ten years—and closer to the minutes is not a bad guess.

Mon May 6th

Onprintshop urges psps ...

OnPrintShop, the leading web-to-print automation enabler, has confirmed its presence for drupa 2024.